ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 8 ΜΜ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Δελτία Τύπου - Δελτία Τύπου 2017

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ !

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 8 ΜΜ

ΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να βαδίσουμε μαζικά στις 8 Αυγούστου στο βράχο της Ακρόπολης στις 8 μμ συμμετέχοντας στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ και να καταδικάσουμε το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι (6 και 9 Αυγούστου 1945 αντίστοιχα). Να βροντοφωνάξουμε ότι αποφασιστικά αντιπαλεύουμε τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ- ΕΕ –ΝΑΤΟ που εγκυμονούν πολέμους απειλώντας όλους τους λαούς του κόσμου.

Οι εξελίξεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και για τον ελληνικό λαό και απαιτούν επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Οι ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (και των άλλων αστικών κομμάτων) είναι μεγάλες δεδομένου ότι εμπλέκουν το λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ όπως φάνηκε και από τη συμμετοχή της και τη συμφωνία της στις επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες (Μάης 2017).

Εβδομήντα δύο χρόνια μετά τις ρίψεις των ατομικών βομβών και το ολοκαύτωμα κατά του λαού της Ιαπωνίας, αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής επικίνδυνα και επιθετικά μέτρα σε βάρος των λαών στο πλαίσιο γενικότερων ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων ιδιαίτερα των ανταγωνισμών με τη Ρωσία. Οι αποφάσεις τους για ενδυνάμωση των Νατοικών δυνάμεων από τη Βαλτική μέχρι τη Μαύρη θάλασσα, η επίσημη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Συρία, η μόνιμη παρουσία του στο Αιγαίο και η αναβάθμιση της Νατοικής Βάσης της Σούδας αποδεικνύουν περίτρανα ότι το ενδεχόμενο γενικευμένης σύρραξης είναι ορατό.

Οι γυναίκες των λαικών οικογενειών δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι, όταν ο λαός μας μαστίζεται από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης που την ίδια στιγμή δαπανά τεράστια ποσά για στρατιωτικές δαπάνες του ΝΑΤΟ.

Μαζικά, μαχητικά βροντοφωνάζουμε:

-      Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

-      Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Να επιστρέψουν όλα τα στρατευμένα παιδιά από τις Νατοϊκές αποστολές.

-      Να κλείσει τώρα η Βάση της Σούδας και όλες οι ΑμερικανοΝατοϊκές Βάσεις.

-      Εξω το ΝΑΤΟ απ το Αιγαίο

Τιμάμε τα θύματα του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τις ενώσεις του, για την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΜΜ

                                                                                                     

                                                                                                      Αθήνα 25/7/2017

                                                                                                   Το Γραφείο Τύπου